zondag 20 november 2016

Molkenboer Kalender 2017 - The Food EditionFoodies, hobbykoks en andere smulpapen, hou je vast. De Molkenboer Kalender 2017 is hier!

Het vijfde deel uit de reeks staat volledig in het teken van eten. Diëten, speltbrood, vergeten groenten, sterrenrestaurants – ze zijn er allemaal bij. In de vorm van 14 gloednieuwe cartoons, met als bonus nog eens een lading eetgrappen uit het Molkenboer-archief.

Met The Food Edition lift de Molkenboer Kalender natuurlijk schaamteloos mee op de food-hype. En dat is voor iedereen goed nieuws: een exquise maaltijd op tafel zetten is een serieuze aangelegenheid, maar ook in de keuken mag weleens gelachen worden.

De keuken zou dan ook zeker geen gekke plek zijn om de kalender op te hangen. Want inderdaad, de 2017-editie hangt weer (na de bureauvariant van vorig jaar). Je moet toch blijven variëren.

Nog steeds maar 5 euro
Dat variëren gaat uiteraard niet op voor de prijs. Ondanks de economische voorspoed en het stijgende consumentenvertrouwen blijft die zoals-ie was: 5 euro. Bestellingen in alle soorten en maten zijn mogelijk. 3, 5, 100 exemplaren – het kan allemaal. Gewoon een kwestie van onderstaande formulier invullen.

Noot: wil je de Molkenboer Kalender als Sinterklaascadeau inzetten, dan is het wijselijk de bestelling vóór 30 november te doen. Dan heb je hem nog de vrijdag voor 5 december op de deurmat liggen.


Als de kalender met de post verstuurd moet worden, worden de bijbehorende kosten natuurlijk aan de koper doorberekend.

1 opmerking: