maandag 23 november 2015

Molkenboer Kalender 2016De Molkenboer Kalender is weer terug! In een volledig nieuw jasje: de 2016-editie hangt niet, hij staat. Op bureaus. Klaar om kantoortuinen in binnen- en buitenland te veroveren. Zo heb je de weeknummers altijd bij de hand én is een lach ook nooit ver weg – wat wil een bureautijger nog meer?

Bijbehorende grappen waarschijnlijk. En dat treft, want de door ons allen geliefde en gebezigde kantoortaal is het uitgangspunt van elke cartoon in deze editie. Handen, voeten, hands-onmentaliteiten en plasjes: het zit er allemaal in. En daar blijft het niet bij. Exclusief voor iedereen die de kalender aanschaft, zit er een 13e maand bij!

Een jaar lang plezier voor maar 5 euro
Lekker lachen dus, en dat voor maar 5 euro per kalender. Bestel je er meer dan 10, dan gaan ze al de deur uit voor 4,50 euro per stuk. Wil je het nog grootser aanpakken en je hele organisatie verblijden met een Molkenboer Kalender, bijvoorbeeld als extra kerstcadeautje of nieuwjaarswens? Dan zijn er 2 opties:
  1.  Je bestelt gewoon het aantal kalenders dat je nodig hebt. Er zijn geen grenzen.
  2.  Je kiest voor een branded kalender, met het logo van je organisatie op elk pagina. Extra kosten? Nee.
Inmiddels is de Molkenboer Kalender 2017 te bestellen!

Delen maar 
Namens het MT is er een hashtag geïnstalleerd die werkt op alle sociale kanalen – handig. Staat de kalender inmiddels op je bureau? Maak een foto, gebruik #MolkenboerKalender en laat zien hoe je kantoortuin erdoor opbloeit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten