zaterdag 16 november 2013

Molkenboer Kalender 2014

Maak toiletmuren leeg, zoek een haakje en bereid je voor - het derde deel uit de reeks is hier: de Molkenboer Kalender 2014! Tal van beroemdheden uit binnen- en buitenland namen de afgelopen maanden de tijd om te poseren, met als resultaat: een heuse Celebrity Edition. En dat is niet het enige: het is ook de eerste weekkalender uit de reeks, wat betekent dat je dit jaar niet 12, maar 54 cartoons voor je kiezen krijgt.

Wat kun je van de Molkenboer Kalender 2014 verwachten?
Zoals gezegd: meer cartoons dan ooit. 54. VIERENVIJFTIG. Een jaar heeft immers 52 weken. En elke cartoon draait om een beroemdheid, een icoon, een ster. Van Rod Stewart tot Eros Ramazzotti, van Desmond Tutu tot Ulrich van Gobbel – ze zijn er allemaal bij. Bijkomend voordeel: je nieuw vergaarde kennis van celebrity birthdays doet het goed op feestjes.

Wat kost de Molkenboer Kalender 2014?

Met ruim 4 keer zoveel cartoons moet die prijs wel flink zijn gestegen, denk je nu. Niets van dat. De kalender kost nog steeds 10 euro. En net als vorig jaar gaat er van dat bedrag 1 euro naar Stichting Cardo. Lachen en tegelijkertijd de participatie en integratie van mensen met een handicap in de samenleving bevorderen – een prima combi, niet waar?

Mochten we niet in staat zijn de kalender persoonlijk af te leveren, dan zijn we uiteraard genoodzaakt wat kosten voor onze vrienden van de post door te berekenen.

Hoe bestel je de Molkenboer Kalender 2014?
De Molkenboer Kalender 2014 is helaas uitverkocht!

Hoe deel je je enthousiasme over de Molkenboer Kalender 2014? Hang ‘em op, dat ten eerste. Maak daar een foto van, kies je favoriete sociale netwerk en deel de foto. Of plaats een simpele like, een goed gemikte retweet – we zijn met alles tevreden. Aan te raden hashtag: #MolkenboerKalender.

De mannen achter de kalender: Erik Molkenboer en Sebastiaan de Kroon. Vragen? Mail: ikwilookeenkalender@gmail.com. Of stuur ons een bericht via Twitter - @EMolkenboer en @SebdeKroon – of Facebook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten