maandag 10 juni 2013

Stichting Cardo ontvangt donatie van 150 euro dankzij Molkenboer Kalender 2013

Deze week heeft Stichting Cardo een getekende cheque ter waarde van 150 euro ontvangen, afkomstig uit de verkoop van de Molkenboer Kalender 2013. Per verkochte kalender gaat er een euro naar Stichting Cardo.

Molkenboer Kalender 2013
Net als in 2012 is de Molkenboer Kalender 2013 voorzien van 12 verschillende cartoons, één voor elke maand. Met als thema geschiedenis passeren onder meer Hazes, Edison en Van Gogh de revue. Een rijtje gedenkwaardige data uit de wereldgeschiedenis maakten het plezier voor de kalenderbezitter compleet.

Waarom Stichting Cardo?
Stichting Cardo bevordert de participatie en integratie van mensen met een handicap in de samenleving. Stichting Cardo organiseert activiteiten op het gebied van cultuur. Zo draait Cardo een artiestenbureau en verzorgt voorstellingen voor mensen met een handicap.

Bijzondere vakgenote
Ondanks haar handicap draagt Nathalie Verstegen bij Stichting Cardo haar steentje bij aan de (online) communicatie van Stichting Cardo. Als mede-communicatieprofessionals hebben wij - Erik Molkenboer en Sebastiaan de Kroon - daar natuurlijk erg veel bewondering voor. Lang werd er dan ook niet getwijfeld over het goede doel voor de Molkenboer Kalender 2013!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten