zaterdag 24 november 2012

Molkenboer Kalender 2013

Tadaa, daar is-ie: de Molkenboer Kalender 2013. Na het succes van editie 2012 is hier dan de moeilijke tweede, de opvolger, de sequel! Wederom in samenwerking met Sebastiaan de Kroon en mét een thema dit keer: geschiedenis. Precies op tijd voor de feestdagen uiteraard, dus zet die schoenen maar klaar en hang de kerstsokken op. En maak een plaatsje vrij op de muur van je toilet.

Wat kun je van de Molkenboer Kalender 2013 verwachten?
Cartoons natuurlijk! 12 stuks, schoon aan de haak. Want ook 2013 telt - naar alle waarschijnlijkheid - weer 12 maanden. Alle cartoons zijn gebaseerd op historische gebeurtenissen. Historische gebeurtenissen van belang, welteverstaan. 

De toevallige ontdekking van de cornflake, de logeerpartij van Gauguin bij Van Gogh, het ontstaan van de scouting, het zit er allemaal in. En dat dan nog eens aangevuld met nóg meer historische gebeurtenissen. Een glansrijke overwinning bij Triviant is na het doorbladeren van de kalender gegarandeerd.

Wat kost de Molkenboer Kalender?
Net als vorig jaar: 10 euro. Wij doen niet aan inflatie, waardoor wij nog steeds vol vreugde kunnen zeggen: da’s nog geen euro per cartoon! Veel voordeliger wordt lachen niet. Gelachen wordt er hopelijk ook in de bossen van Groesbeek bij Stichting Cardo. Dit jaar gaat er van elke kalender 1 euro naar dit mooie goede doel, dat de participatie en integratie van mensen met een handicap in de samenleving bevordert. Een mooi streven, dunkt ons.

Waar haal je de Molkenboer Kalender?
Simpel: stuur een mailtje naar ikwilookeenkalender@gmail.com met je gegevens en onze backoffice zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk een exemplaar (of meerdere exemplaren als je dat graag wilt) in bezit krijgt. Hoe deel ik mijn enthousiasme over de Molkenboer Kalender?
Dat is aan jou natuurlijk, maar Facebook en Twitter lenen zich daar uitstekend voor. Deel foto’s van de kalender, eenmaal hangend aan de muur van zijn nieuwe thuis. Of doe eens gek en maak er een video van. Maar ook met een simpele like, share of retweet zijn we tevreden. Méér dan tevreden zelfs. Trending topic van dienst is natuurlijk: #molkenboerkalender.

Voor vragen zijn wij altijd te bereiken op bovenstaande mailadres. Of via Twitter, onder de namen @EMolkenboer en @SebdeKroon. Of op Facebook via onze eigen namen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten