vrijdag 6 juli 2012

1 euro per Molkenboer Kalender naar Project Hope: de schenking is volbracht!


Een goede acht maanden geleden - om precies te zien op 31 oktober 2011 - zag de eerste Molkenboer Kalender het levenslicht: de Molkenboer Kalender 2012. Gevuld met 12 cartoons en 365 dagen, zoals het een goede kalender betaamt. 10 euro kostte het beestje, waarvan 1 euro rechtstreeks naar Project Hope zou gaan. En zo geschiedde.

136 wc's? 136 euro!
Inmiddels hangt de kalender op 136 wc's door heel Nederland en Vlaanderen (bekijk bovenstaande video van Bart Vogelaar maar). Dat betekent dat Project Hope 136 euro tegemoet mag zien! Een kleine bijdrage die de mooie doelen van Project Hope - educatie voor Palestijnse jongeren - weer een stapje dichterbij brengt.

De donatie is inmiddels volbracht, maar het had wat voeten in de aarde. Een Palestijnse organisatie steunen doe je niet zomaar even, zo blijkt. Gelukkig is Sebastiaan de Kroon niet de eerste de beste weldoener en wist hij het geld op de juiste plek te bezorgen.

Restexemplaren: voor 5 euro te koop!
We hebben nog een stuk of 10 kalenders liggen. Daar wij er genoeg aan één hebben, geven we je een niet te missen kans: de Molkenboer Kalender voor maar 5 euro. Vijftig procent van het jaar voorbij, dan ook vijftig procent korting. Zonder verzendkosten natuurlijk. Bestellen doe je nog steeds via ikwilookeenkalender@gmail.com!Molkenboer Kalender 2013
De toevoeging '2012' suggereerde het al, er zal ook wel een '2013' komen. En jawel: die komt er. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en over een paar maanden hopen we je te verblijden met de nieuwe editie.

Dank!
Rest mij niets dan eenieder te danken die een kalender thuis heeft hangen. Hopelijk hebben jullie er veel plezier van en staan jullie alweer te popelen om hem te vervangen door de 2013-editie! Speciale dank gaat natuurlijk uit naar Sebastiaan de Kroon als co-partner in dit project en naar Bart Vogelaar, die dat geniale filmpje bovenaan de pagina in elkaar zette. 

2 opmerkingen:

  1. Gaat van de 5 euro dan ook nog steeds 1 euro naar Prject Hope? Of nul, of vijftig cent?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Saar! Ik herkende je niet meteen ;-)

    Ook van de laatste exemplaren gaat een euro naar Project Hope, dat houden we gewoon aan :-)

    BeantwoordenVerwijderen