maandag 31 oktober 2011

Molkenboer Kalender 2012


Met gepaste trots en in samenwerking met Sebastiaan de Kroon presenteer ik de allereerste Molkenboer Kalender! Een 2012-variant uiteraard, dus je weet wat je de komende jaren te wachten staat. De Molkenboer Kalender 2012 dus: leuk voor op de wc, leuk voor in de keuken en vooral leuk als cadeau voor de feestdagen!

Wat kun je precies van de Molkenboer Kalender 2012 verwachten?
Véél! Dat sommen we even op!

•    12 maanden, 12 grappen!
•    Allemaal nieuw!
•    Veel schrijfruimte!
•    Leuke dagen! (Moederdag, Vaderdag, Warmetruiendag)
•    Én minder leuke dagen! (Dodenherdenking, Libelle Zomerweek)
•    Maar liefst 2 keer ‘VERDOMME!’

Wat kost zo’n Molkenboer Kalender dan?
10 euro. Nog geen euro per cartoon! Ondanks de crisis, het hoge salaris en de bonus voor het Bankwezen. En per kalender gaat er ook nog eens een euro naar Project Hope. Iedereen heeft recht op een fijn leven.

Waar kun je de Molkenboer Kalender kopen?
Simpel. Stuur een mailtje naar ikwilookeenkalender@gmail.com met je gegevens en onze backoffice zorgt ervoor dat je een exemplaar (of meerdere exemplaren als je dat graag wilt) in bezit krijgt. Uiteraard nadat je hebt betaald.

Andere optie: vanaf dinsdag  (1 november) ligt er ook een stapel kalenders op het ANS-kantoor (in de ondergang van het Universitair Sportcentrum). Als je in de buurt bent, kun je er ook daar één (of meer!) aanschaffen. Aan jou de keuze!

Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan Dirk van den Heuvel.

Hoe deel ik via social media mijn enthousiasme over de Molkenboer Kalender?
Wees creatief en spread the word, wij doen ook maar gewoon ons best. Elke @mention op Twitter of tag op Facebook waarderen we. Hetzelfde geldt voor retweets, likes en lofzangen op Youtube. Degene die dat het aller origineelst doet, krijgt ongetwijfeld een prijs en heel veel nieuwe virtuele vrienden.

Trending topic zal worden: #molkenboerkalender

Twitter: @emolkenboer @zebastard
Facebook: Erik Molkenboer of Sebastiaan de Kroon

5 opmerkingen: