zondag 14 december 2014

Molkenboer - het boekje


Eind 2011 verscheen de eerste Molkenboer Kalender, het jaar erna volgde een (letterlijk) historische editie, om uiteindelijk in 2013 te culmineren in een heuse weekkalender bomvol beroemdheden. Dit jaar is het weer tijd voor iets nieuws: geen kalender. Wat dan wel? Een boekje. Molkenboer – het boekje.

Wat kun je van Molkenboer – het boekje verwachten?
Molkenboer – het boekje is een terugblik op de afgelopen 5 jaar, aan de hand van de beste 127 cartoons (van de vele honderden die in die periode verschenen). Wat in 2009 begon met een wekelijkse rubriek op ANS-online, breidde later uit naar opdrachtgevers als 3FM en VARAgids en leverde publicaties op in illustere bladen als Het Bouwersjournaal en De Krant. In Molkenboer – het boekje zijn alle hoogtepunten verzameld, en dat ook nog eens in een prachtige roze uitgave in handzaam broekzakformaat!

Wat kost dat boekje en hoe bestel je ‘em?
Weinig. Voor 5 euro is-ie al van jou. Bestellen is simpel: vul onderstaand formulier in, met het gewenste aantal exemplaren. De betalingsinstructies volgen dan via de mail. Mocht een persoonlijke overhandiging niet mogelijk zijn, dan wordt het boekje per post verzonden. De bijbehorende verzendkosten worden uiteraard wel aan je doorberekend.

Schroom uiteraard niet je enthousiasme te delen via social media (#MolkenboerHetBoekje) - aandacht is nooit verkeerd. Dingen vragen mag ook altijd. Mailen naar erikmolkenboer at gmail punt com is dan het handigst.

HET BOEKJE IS UITVERKOCHT.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten